GRATIS FM lid worden

GRATIS als kortingsklant tot 30% korting!

Heeft u de producten van de FM Group al gebruikt?

Dan heeft u zeker gemerkt dat de kwaliteit van onze producten beslist niet onder doet voor de kwaliteit die u aantreft bij soortgelijke producten in de (veel duurdere) winkelketens. Er is maar één groot verschil: de prijs.

Maar stel nu eens dat u ook nog eens tot 30% extra korting kunt verdienen op de verkoopprijs van onze producten?

Voorbeeld: Een 50 ml PURE -parfum kost €20,50, deze kunt u dan bestellen voor €14,50. Leuk voor eigen gebruik, maar u kunt en mag deze ook doorverkopen voor €20,50.

Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een inschrijving als lid van de FM Group. Deze inschrijving kost u momenteel helemaal NIETS!

Vervolgens kunt u alle FM producten tegen inkoopprijs afnemen (niet alleen parfum, douche-gels, maar ook make up, huidverzorging, etc.). U bent dan een volwaardig FM-lid, ook wel Bussines-Partner (BP) genoemd.

U bent niet verplicht om iedere maand iets af te nemen – de zogenaamde quotumverplichting – doet u dat wel, dan is dat uiteraard geen probleem maar u hoeft ook geen voorraden aan te leggen.

Bestelt u binnen de periode van een jaar één product, dan wordt uw FM-lidmaatschap, met de hieraan gekoppelde inkoopkorting, automatisch weer voor een jaar verlengd. Bestelt u een jaar lang helemaal niets, dan eindigt het FM-lidmaatschap na die periode automatisch.

En als u uw omgeving ook mee laat genieten van onze producten kunt u bovendien nog een leuk extraatje bijverdienen. Het verschil tussen de verkoopprijs en uw inkoopprijs is uw winst.

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt en wilt u meer informatie?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via de contact pagina. Vul hier uw gegevens in, vermeld “lid worden” en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

X