FM lid worden

Doe mee en zo werkt het:

U deelt uw tijd zelf in, u bepaalt met wie u werkt.

U kunt zo succesvol worden als u zelf wilt en u realiseert uw plan zoals het u het beste uitkomt.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het multi-level-marketing (MLM) -systeem waarin FM WORLD werkt.

MLM (Multi Level Marketing) is een soort distributie-systeem dat buiten de winkelketens plaatsvindt. Het is gebaseerd op rechtstreeks contact met klanten, waardoor de weg van het product naar de koper aanzienlijk korter wordt.
Business-partners (BP) kunnen hun klanten aantrekkelijke en speciale producten aanbieden die niet verkrijgbaar zijn via de traditionele detailhandel.

Directe verkoop, waarvan de MLM deel uitmaakt, is een gevestigde industrie die wereldwijd al in veel wetgevingen is vastgelegd.

Alleen al in de Europese Unie is de jaarlijkse omzet 20 miljard euro, in Polen is de jaarlijkse omzet van directe verkoop meer dan 2 miljard zł.

Door in MLM te werken, biedt FM WORLD u veel kansen.

Kies de optie die het beste bij jou past:

Koop goedkoper in

 

Het grootste voordeel van FM-producten is dat het artikelen zijn die dagelijks worden gebruikt: parfums, producten voor persoonlijke verzorging, wasmiddelen, e.a.

De BP heeft de mogelijkheid FM-producten en -diensten tegen lagere prijzen te kopen. D.w.z. hij bespaart geld op winkelen.

Adviseren en verkopen van FM-producten aan anderen

 

Nadat u uzelf hebt overtuigd van de kwaliteit en het nut van de

FM-producten, kunt u andere mensen – zoals familie, vrienden, kennissen of buren – aanmoedigen om ze te gebruiken.

Het vinden van klanten, en het aanbieden van hoogwaardige producten voor dagelijks gebruik, zal in het algemeen geen probleem opleveren.

Op die manier kunt u, als u wilt, geld verdienen met verkopen.

Als BP koopt u de FM-producten met korting in, u verkoopt ze en u maakt vervolgens winst. U behoudt het verschil – de marge is uw winst.

Word een leider! Bouw je eigen distributie-netwerk

 

Voor nog betere financiële resultaten is het de moeite waard om uw eigen netwerk op te bouwen. Netwerken betekent niets anders dan nieuwe mensen uitnodigen om hetzelfde te doen als u: FM-producten en -diensten verkopen. Op deze manier wordt u een sponsor, i.c. een mentor, en adviseur over het FM-aanbod en de principes van samenwerking met FM WORLD. Naast de commissie, die voortvloeit uit uw eigen aankopen, ontvangt u ook commissie over de aankopen van uw effectieve groep waarin elke persoon een bepaald niveau van effectiviteit heeft bereikt. De commissie is ook beschikbaar voor de leden van uw netwerk en de personen die door hen worden gesponsord.

Samen werk je voor het algemene succes.

 

N.B.: MLM is geen financiële piramide!

Uw winst komt voort uit de distributie van producten en diensten en niet uit geld dat van andere leden is ontvangen.

 

Gedetailleerde informatie over de MLM is te vinden in het marketingplan.

 

Ben je na het lezen ook enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via de contact pagina. Vul je gegevens hier in, vermeld ´lid worden´ en ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

X