Disclaimer

De FM Group verkoopt geen producten onder de handelsnamen van andere bedrijven.

De geuren van FM Group zijn op geen enkele wijze duplicaten of goedkope imitaties van producten van een ander bedrijf en worden volledig in eigen beheer en onder haar eigen naam geproduceerd.

Hoewel u misschien bij het ruiken van een geur van FM denkt dat deze identiek is aan de geur van uw favoriete designer merk, worden de door FM gebruikte geurconcentraten evenwel gemaakt door Drom Fragrances op basis van hun eigen receptuur en Pureganic ®-methode.

De producten van Drom zijn biologisch en bevatten geen giftige stoffen of schadelijke toevoegingen.

 

FM producten zijn niet getest op dieren!

 

Gebruikte merknamen zijn alleen voor referentie doeleinden en zijn slechts bedoeld als een indicatie van de geur.

FM Group en haar partners beweren in geen enkel opzicht dat de FM-producten identiek zijn aan de als referentie genoemde merknamen.

Bovendien zijn de genoemde merknamen, met uitzondering van de FM-producten,  het eigendom van de fabrikanten van deze producten.

 

FM Group, hun partners en hun leveranciers zijn onafhankelijke distributeurs en detailhandelaren van FM producten.

FM en haar producten zijn op geen enkele wijze verbonden aan een ander concurrerend bedrijf.

FM Group en haar partners zijn niet verbonden aan, noch worden zij op wat voor manier dan ook gesponsord door, de producenten van genoemde merknamen.

 

Op de website van Parfumclub.com wordt uiterste zorg besteed aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van de informatie. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en Parfumclub.com neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

 

Informatie van derden, producten en diensten

Wanneer Parfumclub.com hyperlinks naar internetsites van derden aanbiedt, betekent dit niet dat Parfumclub.com de op of via deze internetsites aangeboden producten of diensten aanbeveelt.

Het gebruik van dergelijke hyperlinks is volledig voor eigen risico.

Parfumclub.com aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van dergelijke internetsites.

De waarheidsgetrouwheid, juistheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en volledigheid van informatie op dergelijke internetsites is door Parfumclub.com niet geverifieerd.

X